پنجشنبه ۰۹ مرداد ۱۴۰۴ 31 July 2025
شنبه ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۴
کد خبر: ۸۵۳۲۴

حمله اسرائیل به منطقه «البسطا» در بیروت | ۱۱ شهید و ۲۳ زخمی

حمله اسرائیل به منطقه «البسطا» در بیروت |  ۱۱ شهید و ۲۳ زخمی
گزارش‌ها از لبنان از تجاوز رژیم صهیونیستی به منطقه «البسطا» در بیروت خبر می‌دهند، در این حمله که یک ساختمان مسکونی با خاک یکسان شده است، بر اساس گزارش‌های اولیه ۱۱ نفر شهید و ۲۳ نفر دیگر زخمی شدند.

رژیم صهیونیستی در حملات بامداد امروز، شنبه، بدون اخطار قبلی با شش موشک منطقه البسطة در النویری در قلب بیروت را هدف حملات وحشیانه خود قرار داد.

حملات ساعتی قبل به بیروت در سه نوبت به مرکز شهر انجام شده است و ساختمانی مسکونی در منطقه البسطة در خیابان مأمون هدف تجاوز رژیم صهیونیستی قرار گرفته که منجر به تخریب گسترده شده و این حمله تلفاتی به‌همراه داشته چرا که در ساعات بامدادی و بدون هشدار تخلیه صورت گرفته است.

برآوردهای اولیه حاکی از به شهادت رسیدن و زخمی شدن تعداد زیادی از شهروندان لبنانی در این حملات صبحگاهی است.

لحظاتی پیش وزارت بهداشت لبنان اعلام کرد: در این حمله ۴ نفر شهید و ۲۳ نفر دیگر زخمی شدند. در عین حال برخی رسانه‌ها از افزایش شمار شهدای این حمله به ۱۱ نفر خبر می‌دهند.

این‌ حمله به قلب بیروت در شرایطی انجام شده است که مذاکرات برای آتش‌بس با میانجی‌گری آمریکایی‌ها در جریان است.

بر اساس تصاویر منتشرشده یک ساختمان چندطبقه در این حمله با خاک یکسان شده است.

گزارش‌ها حاکی است که اسرائیل در حملات بامداد شنبه به قلب بیروت از بمب‌های سنگرشکن بسیار قوی استفاده است که حفره عمیقی را در محل ایجاد کرده است.

برخی تحلیلگران این حجم از حمله و ویرانی در مرکز بیروت بدون اخطار قبلی برای تخلیه غیرنظامیان را نشانه‌ای دیگر از تلاش‌های نتانیاهو برای به شکست کشاندن مذاکرات آتش‌بس میان این رژیم و لبنان ارزیابی می‌کنند.

گزارش‌ها حاکی است که گروه‌های امدادی مشغول آواربرداری هستند.

جنگنده‌های رژیم اسرائیل بامداد امروز نیز دور جدیدی از حملات خود را به منطقه ضاحیه واقع در جنوب بیروت آغاز کردند و بنا به گفته منابع لبنانی، مناطق حاره حریک، الغبیری و بئر العبد هدف این حملات قرار گرفته‌اند.

منبع:تسنیم

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

امضای تفاهم‌نامه همکاری راهبردی میان پژوهشگاه فضایی ایران و سازمان نقشه‌برداری کشور

دشمنان تهاجم به ایران را در این ۴ مرحله برنامه‌ریزی کرده بود

هشدار ارتش یمن درباره تعامل شرکت‌های کشتیرانی با اسرائیل

ویتکاف و هاکبی برای بازدید از مراکز توزیع غذا به غزه می‌روند

گزارش گاردین درباره پیشنهاد مثبت ظریف برای حل بن‌بست برنامه هسته‌‌ای ایران

حکم قطع ید ۳ سارق با بیش از ۴۰ شاکی خصوصی، اجرا شد

کاخ سفید: طرح کمک‌های جدید به غزه فردا تصویب می‌شود

مقام اسرائیلی: «نتانیاهو» با «ویتکاف» درباره احتمال رسیدن به یک توافق جامع درباره غزه گفت‌و‌گو کرده

نیویورک‌تایمز: قیمت کالا‌های اساسی در غزه «بی‌معنی» شده

دیدار «پوتین» و وزیر خارجه سوریه در کاخ کرملین

پزشکیان: اگر مصرف آب را در تهران کنترل نکنیم، شهریور و مهر آبی پشت سد نداریم

پزشکیان: از روزی که آمدیم، همش مصیبت می‌بارد

کانادا صادرات سلاح به اسرائیل را متوقف نکرده است

تغییرات قریب الوقوع در برخی نهاد‌های عالی امنیتی

پیشنهاد سردبیر
زندگی